Blocați în vechile relații

📜 Blocaţi în vechile relaţii 

📅 13 iunie 

În călătoria noastră, am vrea să mergem eliberaţi de orice povară. Acest lucru ne va înlesni calea. O parte din poverile la care putem renunţa sunt emoţiile negative şi sentimentele ce nu au fost trăite până la capăt în relaţii: mânie, frutrare, victimizare, durere şi tristeţe. 

Dacă nu putem pune capăt relației, dacă nu putem pleca în pace, înseamnă că nu ne-am însuşit deocamdată lecția. Acest lucru poate să însemne faptul că avem nevoie de o nouă lecție, înainte de a fi pregătiţi să mergem mai departe. 

E posibil să vrem să lucrăm la Pasul Patru (să facem un inventar amănunţit şi fără teamă al relaţiilor noastre) şi la Pasul Cinci (să ne recunoaştem greşelile). Ce sentimente au povocat în noi unele relații? Poate că mai purtăm în noi resentimente? Vrem noi ca povara resentimentelor să influenţeze comportamentului nostru de astăzi? Ne simțim victime, respinşi şi îndureraţi pentru ceea ce ni s-a întâmplat acum doi, cinci, zece sau chiar douăzeci de ani? 

Poate că e timpul să ne eliberăm. Poate că e timpul să învățăm lecția potrivită din această experiență. Poate că este timpul să lăsăm în pace vechile relaţii, fiind, astfel, liberi să ne îndreptăm spre relaţii mai bune. Putem alege să rămânem în trecut sau să ne detaşăm de el și să descoperim farmecul zilei prezente.
Eliberați-vă de povara vechilor relații. 

🌺 Astăzi, voi fi deschis(ă) în faţa procesului de vindecare, care mă separă de ziua de ieri, oferindu-mi tot ce este mai bun în relaţii, azi şi mâine. 

🖍 Traducere de Mariana Cașu după ©Melody Beattie 

🔔 Abonează-te la pagina 365 de Meditații pe Telegram https://t.me/meditatii365 şi fii la curent cu toate articolele de pe blog! 
🌸🌸🌸🌸 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un gest "neconvenabil"

Frica de iubire

O femeie a plecat...